Ezt a hirdetést archiválták.

Egyedi Fotócsempe mozaik.

Százhalombatta
6 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Porcelán figura
    Százhalombatta
    Eladó egy hibátlan vitrin állapotú Zsolnay Furulyázó juhász. nipp....
    • Művészet, Gyűjtemény - Százhalombatta
    5 éve, 5 hónapja
    15 000 Ft
  • Régen frissült
    Porcelán figurák
    Százhalombatta
    Eladó egy hibátlan állapotban lévő egy Hollóházi kottaolvasó nő lila ruhás. hibátlan vitrin állapotú....
    • Művészet, Gyűjtemény - Százhalombatta
    5 éve, 5 hónapja
    10 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2170924
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Művészet, Gyűjtemény
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A látványos falmatricák és faltetoválások után végre hazánkba is megérkezett egy lakberendezési újdonság, amely Amerikában már évek óta nagy sikernek örvend, nem más, mint az egyedi fényképes csempe mozaikok.
Fotót látna szívesebben a konyhája falán, elképzelhető, hogy vendégei meglepődnének a nappaliban elhelyezett csempékből álló családi fotó láttán, de meghökkentő lehet egy teljesen egyedi, az elképzelésed alapján elkészített fürdőszoba dekoráció is.
Most már csak a képzelet szabhat határt. Teljesen egyedi, az ön által megálmodott csempéket fogjuk elkészíteni.
A csempemozaik az küldött fotóból, vagy elképzelései alapján galériából kiválasztott fotó alapján készül. Küldhet családi fotót fontosabb eseményekről, kedvenceidről, vagy bármiről, amit a csempéken szeretnél látni. Ha nem fotót küld, hanem megírja elképzeléseid (pl. egy naplementés képet, vagy egy konyhai csendéletet szeretnél készíttetni), akkor beszerezzük az elképzeléseidnek megfelelő fotót.
Képet a kiválasztott csempe mérete szerint mozaikszerűen feldaraboljuk. A csempék gyártása speciális eljárással történik, minőségi kerámia alapanyagból készülnek. A fotót speciális hordózóra nyomtatva hő préssel 200 C fokon elgázosítjuk és így a csempe felületébe beleég. A csempére helyezett nyomat teljesen időtálló, tisztítószer és természetesen vízálló, nem kopik le a csempe felületéről.
A kép fel helyezése hagyományos burkoló technikával történik.
Kialakítható kép mérete attól függ, mennyi csempelapra osszuk szét, akár teljes falfelületet, vagy csak egy részre felhelyezett képet készíthetünk. Ugyan azt a képet korlátlan számú csempére osztva el lehet készíteni.
A választható csempe méretek a következők: 10x10, 15x15, 20x20 20x25 cm
A megadott árak egy darab csempére értendők.
10 x10 cm
850,- Ft/db
15 x15 cm
1350,- Ft/db
20 x 20 cm
1850,- Ft/db
20 x 25 cm
1950,- Ft/db
Fontos elmondanunk, hogy minél nagyobb felbontású képet küldjön, annál szebb lesz a végeredmény és a nyomtatási minőség. Mivel elég nagy felületről beszélünk, így ehhez már egy telefonnal készített, vagy a Facebook-ról letöltött fotó sajnos nem megfelelő. Ajánlott digitális fényképezőgéppel készített képet küldeni. Természetesen gyártás előtt az ön által küldött fotókat ellenőrizzük, és ha bármilyen probléma lenne a képpel, mindenképpen jelezzük.

Elhelyezkedés
Százhalombatta

 
Elhelyezkedés
Százhalombatta